Om Sat Nam Yoga Luleå

Kundaliniyoga är en levande tradition med rötter i Indien, tekniken är fysiska positioner och rörelser, andnings övningar, avslappning, koncentrations och andningstekniker. Allt det sammantaget frigör stress, stelhet, spänningar i kropp och psyke och ytterst en insikt om oss själva. Yoga betyder förening, helhet, harmoni att utveckla ett harmoniskt samspel mellan kroppen, sinnet och själen.

Livets magi är att vi inte vet allt om vår framtid, men låt det inspirera dej. Vi är lite vana att sätta upp mål som framgång, rikedom och välfärd. Det dagliga livet blir mer en resa mot målet istället för glädjen i vardagen, den inre processen och det egna inre växandet. Alla människor har ett individuellt syfte något helt unikt. Syftet är att hitta ditt eget unika sätt att utrycka just dej. En blomma i naturen utrycker sin sanna natur, en tulpan försöker inte bli en ros. Som människa är det inte lika enkelt att hitta vårt sanna uttryck. Vi behöver jobba bort en hel del falsk identifiering och ta oss igenom inre motstånd. När målet blir att manifestera och hitta det mest perfekta sättet att uttrycka dej, är yoga en perfekt teknik.

När jag sitter på yogamattan är det för att vara där och möta mej själv. Jag sluter mina ögon, tar  djupa långa andetag och känner vad som är i min existens här och nu. Yogapasset, meditationen gör att mitt inre blir klarare. Jag släpper och skalar bort bit för bit av det gamla, det som inte är jag- släpper taget om spänningar och känslor. Glädjen, tilliten visar vägen starkare . Jag väljer att vara mitt bästa jag.

Under 10 års tid har yoga varit en del av mitt liv och det ständiga flödet av livsenergi som tekniken har levererat mej har verkligen stöttat, tröstat, transformerat och gett hälsa och välmående genom allt. Ja tänk, det finns där inombords!

Jag är kundaliniyoga lärare enligt Yogi Bhajan sen 7 år tillbaka. Som lärare vill jag att yogan ska leverera till dej- rakt in till ditt behov!

Sen ett  år tillbaka är jag Gongmeditationsspelare en teknik där ljud vibrerar till läkning.

      

/Cecilie Riström